Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek derde ve kedere düşeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek zorlukların aşılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, imkânlarının da genişleyeceğine yorulur.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaptığı işte sivrileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine üzüm yedirmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine üzüm yedirmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments