Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm yediğini görmek

Rüyada üzüm yediğini görmek

Rüyada üzüm yediğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada üzüm yediğini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalet eder.

Rüyada kara üzüm yedirmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah üzüm yedirmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat rahat yaşayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine üzüm yedirmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments