Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe tükürmek

Rüyada yemeğe tükürmek

Rüyada yemeğe tükürmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ağız tadına kavuşacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Rüyada yemeğe tükürmek hastalıklardan kurtulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Rüyada yemeği tükürmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Rüyada yediği yemeği tükürmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yemeğin içine tükürmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları tükürmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Rüyada ağızdan saç tükürmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunları başarıyla çözmeye inanılır.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek anne baba duası alınacağına, elinin darda kalmayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments