Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, razı geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, küslükleri bitireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından alnından öpülmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada erkeği alnından öpmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, nimetin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek tarafından aldatılmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekler tarafından beğenilmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments