Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya çiş yapmak

Rüyada halıya çiş yapmak

Rüyada halıya çiş yapmak ilişkiye huzurun geleceğine, bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada halının üzerine çiş yapmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada halıya çişini yapmak iyi hissedeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada halıya çiş yapmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada balkona çiş yapmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada merdivende çiş yapmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Rüyada uzun süre çiş yapmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments