Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvete çiş yapmak

Rüyada küvete çiş yapmak

Rüyada küvete çiş yapmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada küvete çiş yapmak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada küvete çiş yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada küvette banyo yapmak hüsrana uğrayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada küvete kaka yapmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sevgi göreceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işarettir.

Rüyada küvet görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, başarıları ile konuşulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalettir.

Rüyada küveti su doldurmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu küvet görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli küvet görmek yeni kısmetlere nail olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments