Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne tükürmek

Rüyada birinin üstüne tükürmek

Rüyada birinin üstüne tükürmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, diplomalı kimse olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne tükürmek gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada birinin üstüne tükürmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada üstüne tükürmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada tuvalete tükürmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada insan yüzüne tükürmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yediğini tükürmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bira tükürmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye tükürmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, işlerin kara geçeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments