Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne atlamak

Rüyada birinin üstüne atlamak

Rüyada birinin üstüne atlamak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, takdir edileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne atlamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Rüyada üstüne fare atlamak parasal ferahlığa çıkılacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada yılan üstüne atlamak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, büyük bir mala sahip olacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments