Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne fare atlamak

Rüyada üstüne fare atlamak

Rüyada üstüne fare atlamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada üstüne fare atlamak yeni bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada yılan üstüne atlamak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, dua alacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne atlamak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments