Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek aşama kaydedeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Rüyada üstüne köpek atlamak arabalara ve topraklara sahip olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne atlamak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada üstüne yılan atlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işarettir.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments