Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun üstüne atladığını görmek

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada horozun üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine inanılır.

Rüyada üstüne yılan atlamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Rüyada üstüne köpek atlamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan üstüne atlamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments