Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada yılan üstüne atlamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü haberler alacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada üstüne yılan atlamak hayata daha sıkı tutunacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne köpek atlamak endişe veren durumların düzeleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments