Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek maddi açıdan ferahlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına inanılır.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada üstüne yılan atlamak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada üstüne köpek atlamak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, artık rahat bir nefes alacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments