Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan üstüne atlamak

Rüyada yılan üstüne atlamak

Rüyada yılan üstüne atlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yılan üstüne atlamak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne yılan atlamak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yılan üstüne atlamak adının hiç yok yere lekeleneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalettir.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne atlamak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments