Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne fare atladığını görmek

Rüyada üstüne fare atladığını görmek

Rüyada üstüne fare atladığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, verimin kaçacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada üstüne fare atladığını gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada üstüne fare atladığını görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kariyer edineceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada farenin üstüne atladığını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada üstüne fare atlamak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek kendi işini açacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne yılan atlamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne atlamak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments