Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin fakirleşeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek daha güçlü bir hale geleceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada bisikletle uçurumdan düşmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan suya düşmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments