Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli uçurumdan düşmek

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada sürekli uçurum görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments