Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir uçurumdan düşmek

Rüyada bir uçurumdan düşmek

Rüyada bir uçurumdan düşmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, şansın kapanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek emeklerinin karşılığını alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada uçurumda düşmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bisikletle uçurumdan düşmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına inanılır.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, küs arkadaşların barışacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments