Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada arabanın düştüğünü görmek borçların artacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın denize düştüğünü görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rahatın kaçacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments