Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek haneye nifak gireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kalp kırmaya tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments