Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma düşen görmek

Rüyada uçuruma düşen görmek

Rüyada uçuruma düşen görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet eder.

Rüyada uçuruma düşen gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, önünün açılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma düşen birini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, getirisinden daha fazla olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yeniden bir araya geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments