Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, özgüveninin artacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rakiplerin üzüleceğine, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, şen kahkahalar atacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, güzel bir evliliğe, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak dininden vazgeçmeyeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, başarı kaydedeceğine inanılır.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments