Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tuzak kurmak

Rüyada birine tuzak kurmak

Rüyada birine tuzak kurmak büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada birine tuzak kurmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Rüyada birine tuzak kurmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine rivayet eder.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uygulayacağına inanılır.

Rüyada fare tuzağı görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuzağa düşürülmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada tuzağa düşmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments