Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklanan birini görmek

Rüyada tutuklanan birini görmek

Rüyada tutuklanan birini görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada tutuklanan birini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada tutuklanmış birini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada birinin tutuklandığını görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet eder.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret eder.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments