Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek doğruluğu bulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek onu cesaretlendireceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments