Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından tüfekle vurulmak

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, tövbelerin kabul olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, işinde terfi edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hata yapılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada başından tüfekle vurulmak bol muhabbette olacağına, kimseye borçlanmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok zor günler geçirileceğine, dualarının karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada tüfekle vurulmak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments