Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kendisi için mal mülk alacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, beklentilerine ulaşacağına, işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada tüfekle vurulmak kafasının rahatlayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek işine dört elle sarılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments