Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada tüfekle vurulmak bilgi ile donanacağına, günahlarından tövbe etmeye, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına işaret eder.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada başından tüfekle vurulmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak zarar verici olaylar yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments