Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taramalı tüfekle vurulmak

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada tüfekle vurulmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, alım gücünü yitireceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada başından tüfekle vurulmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments