Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından tüfekle vurulmak

Rüyada başından tüfekle vurulmak

Rüyada başından tüfekle vurulmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada başından tüfekle vurulmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek sayılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kötü sözler duylacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments