Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pompalı tüfekle vurulmak

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak sıkıntılı günler geçirileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pompalı silah görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada su pompası görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet pompası görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada benzin pompası görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada tüfekle vurulmak gayrimenkul sahibi olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments