Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yokluk içine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla rehin alınmak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla rehin alınmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada savaşta rehin alınmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zararının büyük olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin alınmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada rehin almak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments