Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işe alınmak

Rüyada bir işe alınmak

Rüyada bir işe alınmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada bir işe alınmak gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada işe geri alınmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir işe alınmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulur.

Rüyada yeni işe alınmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işe alınmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret eder.

Rüyada alında saç çıktığını görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, rahatlığa erileceğine, borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments