Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta rehin alınmak

Rüyada savaşta rehin alınmak

Rüyada savaşta rehin alınmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Rüyada savaşta rehin alınmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada savaşta rehin alınmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada rehin alınmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla rehin alınmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalettir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına inanılır.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada silahla rehin alınmak yeni fırsatlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada rehin olmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments