Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna alınmak

Rüyada omzuna alınmak

Rüyada omzuna alınmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada omzuna alınmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada omzuna alınmak ferah düzeyinin yükseleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir işe alınmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada esir alınmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret eder.

Rüyada alında saç görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, borçlarının azalacağına yorulur.

Rüyada alında sivilce görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada alında yara görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments