Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin alınmak

Rüyada rehin alınmak

Rüyada rehin alınmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada rehin alınmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Rüyada rehin alınmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına inanılır.

Rüyada bıçakla rehin alınmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına inanılır.

Rüyada silahla rehin alınmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada savaşta rehin alınmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulur.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada rehin olduğunu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments