Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında şişlik görmek

Rüyada alında şişlik görmek

Rüyada alında şişlik görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, bir süre belini doğrultamayacağına delalet eder.

Rüyada alında şişlik gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada alında şişlik görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada açığa alınmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada alçıya alınmak yeni yerler göreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrar askere alınmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada rehin alınmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kazançlı işlere girileceğine, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet eder.

Rüyada alında büyük sivilce görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments