Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında çizgi görmek

Rüyada alında çizgi görmek

Rüyada alında çizgi görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, ün salacağına tabir olunur.

Rüyada alında çizgi gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada alında çizgi görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet eder.

Rüyada alında derin çizgi görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada görevden alınmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, huzur içinde yatacağına yorulur.

Rüyada yeni işe alınmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada alından vurulmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada alında şişlik görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Rüyada açığa alınmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments