Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tırnak kestiğini gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek planlarının işe yarayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarını kestirmek yeni işlere atılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağını kestirmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments