Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev telefonu görmek

Rüyada ev telefonu görmek

Rüyada ev telefonu görmek daha fazla gelire kavuşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada ev telefonu gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eve telefon bağlatmak malının, parasının ve makamının artacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ev telefon görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev telefonu görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ev telefonu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak aç kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan ve telefon kaybetmek konforundan da ödün vereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada telefonda aranmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments