Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tacize uğramak

Rüyada tacize uğramak

Rüyada tacize uğramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada tacize uğramak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Rüyada birinin tacizine uğramak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sözlü tacize uğramak zorlukların son bulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin tacize uğradığını görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, şansın döneceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments