Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle tacize uğramak

Rüyada elle tacize uğramak

Rüyada elle tacize uğramak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elle tacize uğramak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada elle tacize uğramak bazen de rahat geçeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada babasının tacizine uğramak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yorulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözlü tacize uğramak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Rüyada kızının tacize uğradığını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments