Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının tacize uğradığını görmek

Rüyada kızının tacize uğradığını görmek

Rüyada kızının tacize uğradığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işinin yoluna gireceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hedeflerine ulaşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada kızının tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada kızının tacize uğradığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada babasının tacizine uğramak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada babanın tacizine uğramak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada otobüste tacize uğramak hasta olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Rüyada elle tacize uğramak yeni bir ilişkiye başlamaya, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tacizine uğramak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments