Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, zararların günden güne artacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralanmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla öldürülmek üzüntü duyacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments