Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla karnından vurulmak

Rüyada tabancayla karnından vurulmak

Rüyada tabancayla karnından vurulmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak hayıflanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından tabancayla vurulmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, özgüveninin artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada tabanca vurulmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments