Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla yaralandığını görmek

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralandığını gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hatalı yollara sapılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralanmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada belinde tabanca taşımak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulan birini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalettir.

Rüyada toplu tabanca görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Rüyada tabanca tuttuğunu görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments