Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, evlat sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tabanca ateş etmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş etmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ateş edilmek çekilen yükün hafifleyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments