Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplama tabanca görmek

Rüyada altın kaplama tabanca görmek

Rüyada altın kaplama tabanca görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, barış için adım atacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada altın kaplama tabanca gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada altın kaplamalı ev görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplama görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada altın kaplama diş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kalabalık günler geçirileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada altın kaplama saat görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplama silah görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplama dişinin düştüğünü görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments