Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından tabancayla vurulmak

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işlerinde aksama olacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak kendine geleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayatın yoluna gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada başından tabancayla vurulmak getirisinden daha fazla olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments