Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalettir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, konforunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada tabanca vurulmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, şansın önünün kesileceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak hakkını savunamayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak yaşama hevesinden olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kırgınlıkların geçeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments